Hos Ease of Mind arbejder vi med passion og ihærdighed – måske med et “splash” af  “positiv naivitet” for at bidrage i kampen mod stress.

Vi tror på, at vi kan påvirke både mennesker og organisationer ved hjælp af vores viden og tidlige omsorgsfulde indsatser.

Vi arbejder med blødhed i området for stress, vi uddanner ledere til at bistå i kampen mod stress og informere således vi i langt større grad kan forebygge i stedet for at behandle.

Vi taler ofte om, at stress er et vilkår i vores samfund. World Health Organisation melder, at stress i 2020 vil det blive den største samfundsbyrde. Vi ser at statistikker i private og offentlige virksomheder stiger og stiger.

Hos Ease of Mind ønsker vi brændende at påvirke kampen mod stress.

Vi har igennem de sidste 10 år specialiseret os indenfor stress og haft hundredevis af mennesker igennem forløb som kurser, individuelle coachinger og lederudvikling.

Vi ser en trend! Vil vil FOR meget med og i vores liv. Vi er i vores medieverden blevet opflasket med, at “du kan blive lige hvad du vil”. The sky is the limit! Du har altid adgang til udvikling!

Livet er for mange én stor fest! Men efter festen kender vi godt begrebet TØMMERMÆND! Vi ved godt hvorfor vi kan have ondt i hovedet dagen efter, hvorfor vi er en smule svimmel eller ingen appetit har, eller udelukkende har brug for mad med højt saltindhold osv. Vi ved godt at vi selv har overbelastet kroppen med alkohol. 

Stress er således livets tømmermænd. Vi ved ofte godt at vi er overbelastet af opgaver, tanker, selvværd og negativitet i vores liv og således bliver vi påvirket. Vi har taget for meget ind i en periode og ikke lagt vægt på, RO til hjerne, krop & sjæl. 

Vi skal i dag være kolleger der er forandringsparate konstant, medarbejdere der magter at balancere med strategier der ændrer sig konstant, til forskel for bare 5 år siden. Her arbejdede man stadig med strategier i organsationer som var 3, 5 eller 10 års planer. I dag oplever vi som konsulenter, at organisationers strategier ændrer sig med meget korte deadlines. Og naturligvis skal alle i organisationen løbe med hvor strategien drejer sig, det har dog en betydning som vi ikke må underkende for langt de fleste. Forandringer er kommet for at blive i organisationer, det er en garanti. Hvordan vi forholder os til dem, kommer til at have afgørende effekt på trivsel, robusthed og balance i virksomheder. Det er en garanti.

Mennesket er ikke bygget til konstante forandringer, hvilket betyder at måden hvorpå vi arbejder med dem er afgørende for balance i livet og ikke mindst den agility vi som ledere ofte søger efter og påskønner. Det sætter krav til medarbejdere og ledere om et samspil. Et samspil der skal italesættes, præcis som ubalance og mistrivsel skal i dag. Vi taler for lidt om robusthed overfor stress i organisationer.

Hos os tror vi på, at ledernes evne til at kommunikere (også op i organisationer) og planlægge, har afgørende betydning for hvordan medarbejderne betragter og håndterer forandringer. 

Italesættelse – ikke bare på et møde – men som et fast punkt på afdelingens faste møder er med til at holde frustrationerne begrænset. Skab fokus på kollektivt selvværd i forandringens stund, entusiasmen hos medarbejderne, deres viden, attitude og ikke mindst deres individuelle forandringer og sørg for at anerkende – gerne igen og igen.

Det er (også) med til at holde stressen for døren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *